Skip to content

Gelukt, we zien elkaar binnenkort in Zoom.

Het is via deze link, in Zoom. Je krijgt die link ook via de mail. 

Tot binnenkort!

Hanneke Andringa profielscan

Al een hoop andere ondernemers gingen je voor!

anne-wibaut
"Door de training bij Hanneke kan ik beter balanceren tussen mijn idealisme en een zakelijke benadering van mijn werk. En de schoorsteen moet tenslotte toch roken".
Anne Wilbaut
onafhankelijk orthopedagoog
Vesna
“Wat ik echt een toegevoegde waarde vind is dat Hanneke 'intunet' op jouw business. Voor de een zijn de klanten multinationals, voor een ander de creatieve professionals die structuur nodig hebben om zichzelf als eigen merk online te gaan profileren”.
Vesna Zuuring
merkregisseur bij Bouw een Bloeiend Merk
rein
“Geen vraag is teveel en ook na de training houdt Hanneke je in de gaten op LinkedIn, om je te enthousiasmeren en meer uit dit social media platform te halen. Ik krijg nu meer respons op mijn posts en blijf beter connected met mijn relaties. En ik heb net een oude schoolgenoot als klant erbij, hij zag mij op LinkedIn”.
Rein Visser
reisadviseur bij Travel Counsellors

Blogs, vooral over LinkedIn

Overzicht van vernieuwingen en wat er verdween eerste halfjaar 2023
Ik ben weer aan het opstarten na de zomer. En ik dacht laat ik eens beginnen met een overzicht van alles wat LinkedIn de eerste helft van 2023 heeft veranderd.
Meer lezen
LinkedIn lijkt op het echte leven, aandacht helpt.
Het algoritme van LinkedIn bepaalt wat jij te zien krijgt in jouw tijdlijn, en in hoeverre anderen jouw bijdragen zien. Dat algoritme verandert voortdurend. Waarom? LinkedIn heeft maar twee grote
Meer lezen
Ben ik altijd hip & trendy met LinkedIn?
Mensen zeggen mij regelmatig: ‘wat leuk dat ik jou heb leren kennen, de meeste LinkedInspecialisten die ik ken zijn van die jonge hippe mensen waar ik verder niets mee heb’.Ik
Meer lezen

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.