Skip to content

Met een slimme LinkedInstrategie meer klanten krijgen

In deze tijd van eindeloos veel marketing kanalen en “personal branding” vind ik LinkedIn een baken van rust. Een ideaal platform om jezelf als deskundige te profileren, om contacten te leggen en te onderhouden. Om klanten te vinden.

Heb jij ook kennis in huis?

Als je veel kennis in huis hebt en die kennis durft in te zetten om je te profileren, dan is LinkedIn voor ook jou een ideaal platform. LinkedIn biedt fantastische mogelijkheden om klanten te vinden en te binden, als je het strategisch inzet. En ik ondersteun je daarbij.

Opgeleid voor LinkedIn?

“Heb je daar ook een opleiding voor gevolgd?”, vragen mensen mij weleens. Dat heb ik zeker. Ik ben al vanaf de introductie in Nederland “lid”, volgde trainingen, lees veel over LinkedIn en publiceer er tips over, inmiddels bijna 100.

Hanneke Andringa

Maar vooral put ik uit mijn studie economie, mijn marketingopleiding en ruime werkervaring als databasemarketeer, marketingmanager en communicatieadviseur. En in mijn opleiding voor coach en businesscoach leerde ik om ondernemers net een stapje buiten hun comfortzone te laten zetten. En ik leerde goede verkoopstrategieën. Die zet ik nu in om mijn klanten te leren om leads te krijgen via LinkedIn, en die leads om te kunnen zitten in klanten.

Waarom een LinkedInstrategie?

LinkedIn is niets meer of minder dan een heel slimme tool om goede marketing en communicatie in te zetten. Een kapstok voor ondernemers met kennis voor “social selling”. Om je bij journalisten te profileren. Om klanten heel gericht te volgen en precies te weten wanneer het zin heeft om persoonlijk contact met ze op te nemen.

Om als je met meerdere “concullega’s” werkt, bijvoorbeeld in een maatschap of als frachisenemer, te profiteren van de meerwaarde en je tegelijkertijd als individuele ondernemer te profileren.

De manier waarop je LinkedIn kan inzetten om meer klanten te krijgen voor jouw bedrijf, dat is mijn specialiteit.

Al een hoop andere ondernemers gingen je voor!

anne-wibaut

"Door de training bij Hanneke kan ik beter balanceren tussen mijn idealisme en een zakelijke benadering van mijn werk. En de schoorsteen moet tenslotte toch roken".

Anne Wilbaut
onafhankelijk orthopedagoog
Vesna

“Wat ik echt een toegevoegde waarde vind is dat Hanneke 'intunet' op jouw business. Voor de een zijn de klanten multinationals, voor een ander de creatieve professionals die structuur nodig hebben om zichzelf als eigen merk online te gaan profileren”.

Vesna Zuuring
merkregisseur bij Bouw een Bloeiend Merk
rein

“Geen vraag is teveel en ook na de training houdt Hanneke je in de gaten op LinkedIn, om je te enthousiasmeren en meer uit dit social media platform te halen. Ik krijg nu meer respons op mijn posts en blijf beter connected met mijn relaties. En ik heb net een oude schoolgenoot als klant erbij, hij zag mij op LinkedIn”.

Rein Visser
reisadviseur bij Travel Counsellors

In LinkedIn komt alles samen

In LinkedIn komt een heleboel samen van wat mij boeit. Je kennis inzetten als marketinginstrument. Vertrouwen wekken. Netwerken. Samenwerkingspartners vinden. In beweging blijven. 

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek bergwandelaar en bergsporter. In mijn werk doe ik graag hetzelfde; beweging veroorzaken, met kleine stapjes naar een concreet doel werken, nieuwe wegen uitproberen, altijd zoeken naar bewegingsruimte. 

Linkedinstrategie op maat
Vers van de pers

Kennisbank

Ondergesneeuwd op LinkedIn: dat vraagt actie, net als voor mij met mijn dakgoot

Ik heb vorige week iets geleerd wat ik op LinkedIn allang kan. Dat je beter direct aan het werk kan gaan als je wordt ondergesneeuwd. Op LinkedIn wist ik al
Meer lezen
linkedin profiel verbeteren

Kies jij ervoor om in 2021 LinkedIn in te zetten voor de marketing van je bedrijf?

Heb jij dat ook, dat je in deze tijd de balans opmaakt waar je je geld en tijd in 2020 in hebt geïnvesteerd, en hoe je dat gaat doen voor
Meer lezen
Zakelijk linkedin training op maat

Met klaverjassen win je ook niet als je alleen achteroverleunt!

Mijn klant Robert vertelt mij dat hij door zijn activiteiten op LinkedIn voor een opdracht in gesprek is. En dat hij een passende vorm heeft gevonden om regelmatig iets te
Meer lezen

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.