Skip to content

Een persoonlijk actieplan op LinkedIn

Op maat voor jou
Want iedereen is anders

In een persoonlijk gesprek kijken we naar je doelen, en naar waar jij nu staat op LinkedIn.
Je krijgt een plan met jouw persoonlijke LinkedInstrategie. Op maat gemaakt. Zodat je weet hoe jij resultaten haalt op LinkedIn.

Hoe werkt het 

Je maakt een afspraak voor een Zoomsessie, op het moment dat jou past. 

We kijken naar je doelen en je LinkedIn-vaardigheden. 

Na de sessie krijg je een planning op maat. Wat je nu kan doen, per dag, per week, per maand. Daarmee weet je precies hoe jij direct resultaten kan halen uit LinkedIn, omdat je weet hoe je LinkedIn voor jouw doelen aan het werk zet. 

Concreet, op maat, behapbaar. 

Investering

De prijs van deze sessie inclusief plan op maat is € 120 exclusief btw. 

De sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Heb je een kortingscode vul die dan in op het aanmeldformulier. 

Reserveer snel, dan ben je verzekerd van het moment dat jou het beste past

De eerste indruk is een daalder waard

Als mensen op jouw naam zoeken in Google staat jouw LinkedIn profiel bijna altijd op de eerste pagina van de zoekresultaten. En dan gaan ze kijken op je profiel, dan wil je toch een goede indruk geven?

 

Meer zichtbaar

Hoe vollediger je profiel, hoe zichtbaarder je bent. Overal kom je sneller tevoorschijn. Bij zoekresultaten, je bijdragen worden meer gezien, je bent gewoon aanweziger. En aanwezig zoals jij wil. 

Resultaat halen in jouw stijl

Ieder haalt op zijn eigen manier resultaat op LinkedIn. Door je bestaande netwerk te activeren, een nieuw netwerk op te bouwen, actief bijdragen te leveren op LinkedIn, actief te reageren op anderen. Persoonlijke berichten te sturen. 

Hanneke heeft mij op een zeer prettige en doelgerichte manier wegwijs gemaakt in de wereld van LinkedIn. In 3 sessies heeft ze mij geholpen met het op orde krijgen van mijn profiel en LinkedIn-strategie, waarna ik toegang houd tot de leeromgeving met veel informatie en tips. En ze heeft mij echt over een drempel geholpen met het plaatsen van een bijdrage. Mijn eerste bijdrage heeft meer dan 200 reacties is meer 10.000 keer bekeken.

Meltem Klaassen, Interim CFO bij Jumping Finance B.V.

Het is heel prettig samenwerken met Hanneke. Vanuit haar enthousiasme, deskundigheid en ervaring denkt ze op een professionele en praktische manier met je mee. Juist door zich goed in te leven in jouw specifieke behoefte en wensen als ondernemer denkt ze constructief mee om een stevige LinkedIn strategie neer te zetten. Deze rol blijft ze vervullen door de blogs en nieuwsbrieven waarin ze de meest actuele en relevante updates en feiten regelmatig deelt. 

Bianca Spits, loopbaancoach, talentontwikkeling bij Bianca Spits Coaching & Training

Hanneke helpt mij LinkedIn meer effectief te gebruiken. Ze ondersteunt dat met een heldere beeld van een stevig fundament daarvoor. En ze heeft een prettige overtuiging wat voor mij werkt en wat niet en daarmee gidst ze me naar een slim gebruiken van LinkedIn. Dat kost tijd en inspanning, en Hanneke blijft met opgewekte vasthoudendheid aansporen vol te houden. Maar vooral geeft ze zo’n inspirerend voorbeeld met haar LI pagina en blogs, hoe ik me kan bewegen in dit netwerk.

Pieter Maas Geesteranus, Teamcoach bij Teams4Teams