Aandacht besteden aan je uiterlijke verzorging als je naar een kennismakingsgesprek of netwerkbijeenkomst gaat, dat vinden we de normaalste zaak van de wereld

Die belangrijke eerste indruk immers

Maar dat kan al te laat zijn. Want jouw gesprekspartner heeft waarschijnlijk al op je LinkedInprofiel gekeken. Die heeft die eerste indruk dus al te pakken.

En ziet daar bijvoorbeeld: heinaanhetwerk

  • een kiekje van jezelf op een terras, of wegkijkend, of met een zonnebril

  • je lidmaatschap van een zakelijk netwerk staat als meest zichtbare werkervaring

  • één aanbeveling over iets wat je supergoed hebt gedaan jaren geleden, toen je toch echt iets heel anders deed dan nu

In één uur je eerste indruk dik in orde

Juist omdat die eerste indruk zo van belang is, biedt LinkedInstrateeg Hanneke Andringa samen met fotograaf Hein Athmer de gelegenheid om in slechts één uur je eerste indruk flink te verbeteren.

Zodat de eerste indruk die jij geeft perfect aansluit bij wat jij kan betekenen voor je klant

2020 01 24 Hein Athmer 3834 LR 2Wanneer en waar

De profielboostdag is op dinsdag 10 november, het uur dat jou uitkomt, tussen 09.00 en 17.00, in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto. 

Per persoon is voldoende tijd gereserveerd: een half uur met Hein en ongeveer 45 - 60 minuten met Hanneke. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je op jouw meest passende tijdstip terecht kan. 

Investering

De fotosessie kost € 105, een profielcheck met Hanneke inclusief tips op maat en documentatie € 105. Boek je de sessies samen dan is je investering slechts € 175. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.  

Reserveer snel, dan ben je verzekerd van het moment dat jou het beste past

Aanmelding per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in je mail: 

  • voorkeurstijdstip 
  • foto en profielcheck OF alleen foto OF alleen profielcheck

 

vesnaIn de fotostudio werk je met Hein aan een profielfoto. Je krijgt professionele profielfoto’s voor je social media en website

vesnaJe kijkt met Hanneke naar je LinkedIn-profiel. Je brengt ter plekke verbeteringen aan, en krijgt tips op maat waarmee je direct aan de slag kan