Skip to content

Profielboost

Zodat je profielbezoekers altijd direct jouw deskundigheid zien 

Waarom een Profielboost?

De eerste indruk is een daalder waard

Als mensen op jouw naam zoeken in Google staat jouw LinkedIn profiel bijna altijd op de eerste pagina van de zoekresultaten. En dan gaan ze kijken op je profiel, dan wil je toch een goede indruk geven?

 

Meer zichtbaar

Hoe vollediger je profiel, hoe zichtbaarder je bent. Overal kom je sneller tevoorschijn. Bij zoekresultaten, je bijdragen worden meer gezien, je bent gewoon aanweziger. En aanwezig zoals jij wil. 

Jouw kwaliteiten in beeld

Met een onweerstaanbaar profiel begint slim inzetten van LinkedIn. Je kwaliteiten zijn zichtbaar, mensen weten hoe ze contact met je op kunnen nemen, je toegevoegde waarde is duidelijk. 

Herken je dit?

  • je weet dat je huidige LinkedIn profiel eigenlijk afbreuk doet aan wat je nu kan en te bieden hebt 
  • je bent te druk met je werk en meer opdrachten zou je niet aankunnen 
  • er kijken heel wat mensen op je profiel, maar niemand neemt contact met je op
  • je loopt over van kennis en expertise – maar daarover ga je je toch niet verkoperig op je borst kloppen op LinkedIn?
  • de zakelijke setting van LinkedIn spreekt je aan en je baalt dat je daar zelf slordig opstaat

Dan is een profielboost echt iets voor jou!

1595678683402
Hanneke heeft, als linkedin strateeg, ervoor gezorgd dat linkedin voor mij nu werkt als lead generator. Met veel aandacht en goede tips and tricks staat mijn profiel nu zoveel beter als dat het ooit was. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die meer wil halen uit linkedin.
Ivar Willemsen
Arri_Pauw
'Hanneke is een zeer deskundige en ervaren coach en trainer in het gebruik van LinkedIn. Nog belangrijker, ze helpt om een visie te ontwikkelen hoe LinkedIn mijn business kan helpen. En in de uitvoering daarvan blijkt dat ze alle zijkanten en achterdeurtjes goed te vinden. Als je LinkedIn zou willen gebruiken als platform voor het uitbouwen van je business, ga naar haar toe!'
Arri Pau
Internationaal executive coach bij TheLeadershipAdvisory
download
Linkedin kent nog zoveel geheimen en Hanneke Andringa verklapt als LinkedIn strateeg jou al die geheimen. Het helpt je echt verder om jou en je bedrijf op te kaart te zetten.
Gregor Linneweever
Linneweever risico-& verzekeringsadvies

Begeleiding op maat met documentatie

Klaar om je profiel een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.