Skip to content
Business

Coaching

Een programma voor een zorgeloos bedrijf 

Coaching

Wat kan je na dit programma?

Doelen behalen

Het programma helpt je om als ondernemer in actie te komen en je doelen te realiseren.

Ondersteuning

 Je krijgt over een langere periode verspreid training, coaching, en support van andere professionals die ook willen groeien in hun ondernemerschap. 

Zakelijke keuzes maken

Je maakt keuzes over hoe jij je bedrijf inricht en voor welke klanten jij werkt. 

Herken je dit?

  • Je werkt hard, hebt een grote deskundigheid, omzet en winst zijn niet je grootste drijfveren, maar het stoort je enorm dat je verdiensten niet in verhouding zijn tot je inzet en expertise.
  • Je wilt een omzet waardoor je zakelijk en privé je leven kan inrichten zoals jij dat wil, en zelf bepaalt hoeveel, waar en wanneer jij werkt of vrije tijd hebt.
  • Je wilt veranderingen aanbrengen in je werk en werkwijze maar tijd en rust om dat op te starten ontbreken.
  • Je zoekt koers en focus voor je dagelijkse werkzaamheden.
  • Je bent op zoek naar andere verdienmodellen.
  • Je wilt graag meer werken voor klanten die echt stappen willen zetten, maar je weet niet wat je moet doen om juist die te bereiken.
  • Je wil marketing en communicatie inzetten om klanten te werven, of goed bij doorverwijzers in beeld te zijn, maar je weet niet waar te beginnen.

Dan is het programma echt iets voor jou!

1595678683402
Hanneke heeft, als linkedin strateeg, ervoor gezorgd dat linkedin voor mij nu werkt als lead generator. Met veel aandacht en goede tips and tricks staat mijn profiel nu zoveel beter als dat het ooit was. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die meer wil halen uit linkedin.
Ivar Willemsen
Arri_Pauw
'Hanneke is een zeer deskundige en ervaren coach en trainer in het gebruik van LinkedIn. Nog belangrijker, ze helpt om een visie te ontwikkelen hoe LinkedIn mijn business kan helpen. En in de uitvoering daarvan blijkt dat ze alle zijkanten en achterdeurtjes goed te vinden. Als je LinkedIn zou willen gebruiken als platform voor het uitbouwen van je business, ga naar haar toe!'
Arri Pau
Internationaal executive coach bij TheLeadershipAdvisory
download
Linkedin kent nog zoveel geheimen en Hanneke Andringa verklapt als LinkedIn strateeg jou al die geheimen. Het helpt je echt verder om jou en je bedrijf op te kaart te zetten.
Gregor Linneweever
Linneweever risico-& verzekeringsadvies

Waaruit bestaat het programma?

1. Individuele dag ‘Gebruik je successen om onderscheidend te zijn’

We beginnen met een individuele dag waarin we onderzoeken wat jouw unieke boodschap is, jouw unieke combinatie van kennis, expertise en interesses. We maken een individueel actieplan waarmee jij gelijk aan het werk kan met de ontwikkeling en groei van je onderneming.

2. Individuele sessies

(via skype of telefoon, met Hanneke Andringa)

In vijf verschillende individuele sessies neem je je voortgang door en krijg je nieuwe ideeën en feedback. Hierdoor blijf je in actie en krijg je nog meer plezier in je proces naar het nemen van eigen regie over je onderneming.

3. Drie live workshops van een hele dag

Workshop dag 1: Van passie naar product. Je leert hoe je eenvoudig nieuwe diensten of producten ontwerpt en uitprobeert en hoe je daar direct mee begint (ook als je weinig tijd hebt).

Workshop dag 2: Op de tweede dag leer je over passende prijzen vragen en informatiemarketing.

Workshop dag 3: De derde dag gaat over de verkoop van jouw dienst, aan degenen aan wie jij wilt verkopen. Je leert over informatiemarketing en verrassende manieren hoe je klanten kunt binnenhalen.


4. Drie mastermindsessies van 60 minuten

Tijdens telefonische groepscoaching sessies krijg je een persoonlijk antwoord op je vragen en leer je van de vragen van de andere deelnemers.

5. Emergency coaching

Je kan onbeperkt gebruik maken van ‘emergency coaching’ bij het uitvoeren van jouw persoonlijke actieplan.

6. Deelname aan besloten online groep

Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten online discussiegroep. Tijdens de hele duur van het programma kan je elkaar en businesscoach Hanneke Andringa vragen stellen en feedback geven én elkaar stimuleren tot actie.

Wekelijkse rapportage

Je onderneemt makkelijker acties en bereikt sneller resultaat door iedere week je voortgang te rapporteren.

BONUS: Extra trainingsdag: Van aandringen naar aanbieden

Een workshop over LinkedIn of Facebook voor ondernemers. Je leert samen met andere ondernemers hoe je niet al te “verkoperig en promoterig” overkomt, maar dat je inspanningen op social media wel bijdragen aan je bedrijf.

Het programma is niet geschikt voor iedereen.

Het is passend voor jou als jij stappen wil zetten om:

Wat maakt dit programma anders

Het programma is anders dan coaching, praktijkbegeleiding of een cursus marketing:

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.