Skip to content
LinkedInstrategieën

Wat klanten
zeggen

Hanneke Andringa

Resultaat halen op LinkedIn

Hanneke wist mij goed duidelijk te maken hoe ik relatief simpel mijn netwerk en grote schare tevreden klanten kan benutten. Hoe ik kan laten zien wat Exelix en ons Personal Development Seminar uniek maakt en zo in beeld blijf bij mensen en nog meer ambassadeurs krijg. Ik weet nu precies hoe en wat ik kan plaatsen op LinkedIn en hoe ik met reacties om kan gaan. Dankjewel Hanneke!

Liesbeth J.M. van Hees, directeur Exelix Personal development. 

Hanneke heeft mij uitstekend geholpen om comfortabel met LinkedIn te worden. Ze heeft me leren ‘omdenken’ in de zin dat perfectie alleen in mijn hoofd bestaat, en voor de rest alles geschreven vanuit overtuiging en passie vol impact kan zijn. Tevens is ze uitstekend in staat om de zin en onzin van ‘likes’, ‘views’ etc. haarscherp te duiden en aan te geven hoe daar effectief mee om te gaan. Dat doet ze allemaal op een rustige, kundige en enthousiaste manier, waarbij ze aanzet tot nadenken en actie. Ik kan Hanneke van harte aanbevelen voor beginnende maar ook gevorderde LI gebruikers!

Partner The Leadership Advisory, lid Raad van Toezicht, leiderschapsadvies

Hanneke combineert een luisterend oor en inlevingsvermogen in je situatie met kennis over LinkedIn’s algoritmen, en inzicht in hoe anderen het platform gebruiken. Daarmee heeft ze me geholpen mijn gebruik van LinkedIn om te buigen van het minimaal noodzakelijke tot een handig middel om mijn doelen te halen.

Melvin Mijer, associate partner data science consulting bij Viqtor Davis

Hanneke laat je alle hoeken van LinkedIn zien, op een zeer deskundige en enthousiaste wijze. In haar begeleiding is ze actiegericht, dus je gaat als vanzelf meteen aan de slag. Haar adviezen zijn praktisch en doeltreffend. “Alles is een kladversie” is zo’n advies. Want alles wat je op LinkedIn zet, kun je aanpassen, verbeteren of de volgende keer anders doen. Hanneke beveel ik dan ook iedereen die verder wil met LinkedIn van harte aan.

Wijnand Fassotte, interim directeur en bestuurder, boardroom adviseur, executive coach bij Roche Magnée

Het is heel prettig samenwerken met Hanneke. Vanuit haar enthousiasme, deskundigheid en ervaring denkt ze op een professionele en praktische manier met je mee. Juist door zich goed in te leven in jouw specifieke behoefte en wensen als ondernemer denkt ze constructief mee om een stevige LinkedIn strategie neer te zetten. Deze rol blijft ze vervullen door de blogs en nieuwsbrieven waarin ze de meest actuele en relevante updates en feiten regelmatig deelt. 

Bianca Spits, loopbaancoach, talentontwikkeling bij Bianca Spits Coaching & Training

Hanneke heeft mij overtuigd van de kracht van LinkedIn. Dankzij Hanneke’s uitgebreide kennis en enthousiasmerende begeleiding heb ik mijn zakelijke netwerk uitgebreid met interessante relaties, nieuwe opdrachten gekregen én ben ik leuke samenwerkingsverbanden aangegaan. Dus als je serieus, structureel en strategisch aan de slag wilt met LinkedIn – Hanneke is your (wo)man! 

Wilma Stolk, online copywriter bij Effectieve Content

Laura Babeliowksy, businesscoach, over de Fundament dag LinkedIn bij Zorgeloos Ondernemen

Cleo Sissingh, interim-directeur en toezichthouder, over een eigen LinkedInstrategie

Käthe Noz, kwartiermaker Netwerkgeneeskunde, over de reis Overstijg jezelf als ondernemer: veel inspiratie, veel geleerd, en zelfs mijn hoogtevrees kwijt

Siska de Rijke, van de Rijke training en advies: "Door het businesscoach-programma heb ik stappen gezet waar ik anders jaren over had gedaan, en ik weet nu perfect waar ik ja en nee op zeg"

Als bedrijf wil je natuurlijk graag groeien. Ik ook! Nu heb ik voldoende kennis en expertise op mijn vakgebied in huis, maar hoe maak ik dat kenbaar aan de juiste klanten? LinkedIn is daar bij uitstek een goed platform voor. Nu ben ik geen expert op marketing gebied, maar Hanneke Andringa wel. Zij is LinkedIn strateeg en business coach, en mijn stok achter de deur sinds ik haar heb ingeschakeld voor de training ‘Haal meer klanten uit LinkedIn’. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik een strategie heb ontwikkeld die bij mij past en toegespitst is op door mij zelf gestelde doelen. Buiten dat houdt ze me tijdens de online sessies ook bij de les om die doelen te bereiken! Zo heb ik ondertussen niet alleen veel geleerd over wat LinkedIn voor je bedrijf kan betekenen, maar ook meer richting kunnen geven aan waar ik heen wil met mijn bedrijf. Top Hanneke! Ben erg blij met jouw coachingprogramma. 

Marianne de Vin, grafisch vormgever bij MEVIN 

Hanneke helpt mij LinkedIn meer effectief te gebruiken. Ze ondersteunt dat met een heldere beeld van een stevig fundament daarvoor. En ze heeft een prettige overtuiging wat voor mij werkt en wat niet en daarmee gidst ze me naar een slim gebruiken van LinkedIn. Dat kost tijd en inspanning, en Hanneke blijft met opgewekte vasthoudendheid aansporen vol te houden. Maar vooral geeft ze zo’n inspirerend voorbeeld met haar LI pagina en blogs, hoe ik me kan bewegen in dit netwerk.

Pieter Maas Geesteranus, Teamcoach bij Teams4Teams

Vers van de pers

Kennisbank

Beheerders van bedrijfspagina’s: opgelet
Vorige week heb ik een bericht gestuurd naar de bedrijfspagina van een kennisinstituut. Ik las in een post op LinkedIn dat ze respondenten zoeken voor een onderzoek waar ik aan
Meer lezen
Een groene cirkel om je profielfoto: onterechte rode vlag of goed idee?
Ik raad die beschikbaar-cirkel op je LinkedIn-profiel af, ook aan klanten die heel graag een nieuwe baan of opdracht willen. Precies dat zegt ook Nolan Church, voormalige recruiter van Google
Meer lezen
Connecties, volgers van je profiel, en volgers van je bedrijfspagina: Wie is Wie
Laten we eerlijk zijn, LinkedIn lijkt een groot spel met connecties, volgers en de volgers van onze bedrijfspagina’s. Handig als je in elk geval de verschillende pionnen in het spel
Meer lezen
Overzicht van vernieuwingen en wat er verdween eerste halfjaar 2023
Ik ben weer aan het opstarten na de zomer. En ik dacht laat ik eens beginnen met een overzicht van alles wat LinkedIn de eerste helft van 2023 heeft veranderd.
Meer lezen

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.