Skip to content
LinkedInstrategieën

Wat klanten
zeggen

Hanneke Andringa

Meer klanten door een
slimme LinkedInstrategie

Tineke van Raalte van het Dinamo Fonds

Erika Lunsche tijdens de week "Overstijg jezelf als ondernemer"

Laura Babeliowksy, businesscoach, over de Fundament dag LinkedIn bij Zorgeloos Ondernemen

Carine de Nijs tijdens de week "Overstijg jezelf als ondernemer"

Käthe Noz, kwartiermaker Netwerkgeneeskunde, over de reis Overstijg jezelf als ondernemer: veel inspiratie, veel geleerd, en zelfs mijn hoogtevrees kwijt

Siska de Rijke, van de Rijke training en advies: "Door het programma heb ik stappen gezet waar ik anders jaren over had gedaan, en ik weet nu perfect waar ik ja en nee op zeg"

Het is heel prettig samenwerken met Hanneke. Vanuit haar enthousiasme, deskundigheid en ervaring denkt ze op een professionele en praktische manier met je mee. Juist door zich goed in te leven in jouw specifieke behoefte en wensen als ondernemer denkt ze constructief mee om een stevige LinkedIn strategie neer te zetten. Deze rol blijft ze vervullen door de blogs en nieuwsbrieven waarin ze de meest actuele en relevante updates en feiten regelmatig deelt. 

Bianca Spits

Hanneke heeft mij overtuigd van de kracht van LinkedIn. Dankzij Hanneke’s uitgebreide kennis en enthousiasmerende begeleiding heb ik mijn zakelijke netwerk uitgebreid met interessante relaties, nieuwe opdrachten gekregen én ben ik leuke samenwerkingsverbanden aangegaan. Dus als je serieus, structureel en strategisch aan de slag wilt met LinkedIn – Hanneke is your (wo)man! 

Wilma Stolk

Als bedrijf wil je natuurlijk graag groeien. Ik ook! Nu heb ik voldoende kennis en expertise op mijn vakgebied in huis, maar hoe maak ik dat kenbaar aan de juiste klanten? LinkedIn is daar bij uitstek een goed platform voor. Nu ben ik geen expert op marketing gebied, maar Hanneke Andringa wel. Zij is LinkedIn strateeg en business coach, en mijn stok achter de deur sinds ik haar heb ingeschakeld voor de training ‘Haal meer klanten uit LinkedIn’. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik een strategie heb ontwikkeld die bij mij past en toegespitst is op door mij zelf gestelde doelen. Buiten dat houdt ze me tijdens de online sessies ook bij de les om die doelen te bereiken! Zo heb ik ondertussen niet alleen veel geleerd over wat LinkedIn voor je bedrijf kan betekenen, maar ook meer richting kunnen geven aan waar ik heen wil met mijn bedrijf. Top Hanneke! Ben erg blij met jouw coachingprogramma. 

Marianne de Vin

Hanneke helpt mij LinkedIn meer effectief te gebruiken. Ze ondersteunt dat met een heldere beeld van een stevig fundament daarvoor. En ze heeft een prettige overtuiging wat voor mij werkt en wat niet en daarmee gidst ze me naar een slim gebruiken van LinkedIn. Dat kost tijd en inspanning, en Hanneke blijft met opgewekte vasthoudendheid aansporen vol te houden. Maar vooral geeft ze zo’n inspirerend voorbeeld met haar LI pagina en blogs, hoe ik me kan bewegen in dit netwerk.

Pieter Maas Geesteranus

Vers van de pers

Kennisbank

ZO hebben je bijdragen op LinkedIn meer effect

Als je een bijdrage plaats op LinkedIn zijn er slimme tips die hierbij helpen. Voor meer bereik en meer effect.Ik heb een aantal voor je op een rij gezet: Goede
Meer lezen

Waarom ik Clubhouse nog even links laat liggen

Het is je wellicht niet ontgaan: er is een nieuw online platform in opkomst, Clubhouse. Zelf ben ik er nog niet op geweest, simpelweg omdat het nu nog alleen is
Meer lezen

ZO heb je altijd wat te vertellen

Ik kijk naar mijn scherm en de bijdrage die ik wil schrijven komt maar niet uit mijn vingers. En dan zie ik ineens bij ‘meldingen’ dat Marlies, een connectie van
Meer lezen

Niet te vaak een ander vermelden!

‘Taggen’ of ‘vermelden’, van personen of organisaties op LinkedIn kan echt functioneel zijn. Vooral als je het goed weet te doseren en inzet zoals bij jou en je netwerk past.
Meer lezen

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.