Skip to content

LinkedIn op maat voor organisaties

 

Gericht op de wensen van jouw team of organisatie.
Wil je binnen je bedrijf, of met je partners, LinkedIn echt aan het werk zetten en daarbij ook nog eens elkaar versterken, van elkaar leren, nieuwe klanten vinden? 

Stuur een mail naar hanneke@zorgeloosondernemen.nl en ik neem contact met je op.

Deze organisaties gingen je voor

Al denk je zelf stiekem best wel wat van LinkedIn te weten; Hanneke weet alles! Zij heeft mij zo veel kennis, feiten, weetjes, tips en trucs bijgebracht. Ik heb er dagelijks profijt van! Door het volgen van haar training is de bedrijfspagina van mijn organisatie sterk verbeterd. En dat merken we! Het was een plezierige training op haar fraaie kantoor en ook het online contact daarna was fijn. Hanneke staat klaar voor je met raad en daad, denkt mee en helpt je aan een duurzame oplossing. En haar belangrijkte tip blijf ik opvolgen: ‘alles is een kladversie’. Het heeft mij geinspireerd om bijdragen te plaatsen, te bewerken, te verbeteren en heel soms ook weer weg te halen. Hanneke heeft me geleerd om uit te vinden wat werkt en waar onze volgers op zitten te wachten. Heel waardevol!

Sheila Reneerkens, communicatie adviseur bij Netspar

Verschillende teamleden van Voorall hebben een workshop Linkedin gevolgd. Hanneke legt alles rustig uit aan de hand van de berichten die op de eigen pagina voorbij komen. Waar ga je op in, wat is belangrijk voor je organisatie, hoe zorg je ervoor dat de bedrijfspagina meer gezien wordt. Hanneke heeft veel tips (uit eigen praktijk) om de bedrijfspagina te onderhouden. Ook de theorie over de werking van verschillende activiteiten (delen, deelnemen aan gesprek, hashtags e.d) is helder uitgelegd. De workshop is hybride en de follow-up volledig online gegeven en dat ging prima. Bedankt Hanneke, hier kunnen we mee verder!

Ieke de leeuw, beleidsmedewerker bij Voorall

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.