Skip to content

โ€‹Waarom moet ik zo nodig iets van mijzelf laten zienโ€‹
Net als jij, wil ik als professional resultaten halen. Ik benut LinkedIn daarvoor. Dan moet ik wel zichtbaar zijn. Alleen maar handige tips over LinkedIn geven, dat werkt niet. Die tips vind je overal.

Pas als je mij kent en mijn visie op het inzetten van LinkedIn, kan je ervoor kiezen met mij te werken.

๐‡๐จ๐ž ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ง?
Mijn klanten voelen vaak weerstand om persoonlijk zichtbaar te zijn. Ik snap dat maar al te goed, want ik voelde die weerstand ook.

Tegelijkertijd leg ik dan graag uit hoe het werkt, en welke keuzes ik daar zelf in heb gemaakt.

๐‡๐จ๐ž ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ง?
Wie mij volgt, weet dat ik:
graag hardloop in de duinen en tochten maak in de bergen
een zoon met downsyndroom heb die bij een superleuk bedrijf werkt
LinkedIn zo geweldig vind omdat je er op zo ontzettend veel manieren gebruik van kan maken, ook als je helemaal onzichtbaar wil zijn.

Met deze persoonlijke onderwerpen kom ik in beeld. Ze hebben namelijk ook een directe link met mijn werk, met wie ik ben als professional, met mijn levensvisie. Help ik bovendien ook het bedrijf van mijn zoon mee.  

๐ˆ๐ฌ ๐‹๐ข๐ง๐ค๐ž๐๐ˆ๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐…๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค?
Moet je dan op LinkedIn al je privรฉdingen delen, zoals je dat veelvuldig ziet op andere online platforms zoals Facebook of Instagram?

Nee!!!

LinkedIn is een platform met een zakelijk doel en persoonlijke verbinding kan dat zakelijke doel dienen. Want zaken doe je met mensen. Het is goed dat je weet wie de mens is met wie je zaken gaat doen, met wie je gaat werken. Dan kun je bepalen of je รผberhaupt wilt samenwerken.

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiรซle klanten van jou bij.ย