Skip to content

Op LinkedIn instellen dat ik geen berichten meer mis van relevante personen?

๐†๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐ข๐ค ๐๐ž ๐›๐ž๐ฅ๐Ÿ””
De meeste mensen hebben tegenwoordig een bel op hun profiel. Als je die aanklikt krijg je een melding als iemand iets heeft geplaatst.

๐‘๐ž๐š๐ ๐ž๐ž๐ซ
Als jij op een bijdrage reageert is de kans heel groot dat een volgend bericht van die persoon ook in je tijdlijn te zien is.

๐๐ž๐ง๐ฎ๐ญ ๐ก๐š๐ฌ๐ก๐ญ๐š๐ ๐ฌ ###
Ook in de gratis omgeving kan je een aparte tijdlijn maken, en dan op basis van hashtags. Klik op een hashtag in een bericht, en je komt in zoโ€™n aparte tijdlijn. En kijk welke hashtags de mensen waarvan jij niets wil missen gebruiken, en ga zelf ook die hashtags volgen.

๐‹๐ข๐ง๐ค๐ž๐๐ˆ๐ง ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฌ๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐š๐ง๐ญ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐
LinkedIn heeft een hele mooie optie om nooit meer iets te hoeven missen van de mensen die jij wil volgen. Er is de mogelijkheid dat je een geheel eigen tijdlijn inricht, waar alleen bijdragen opstaan van door jou geselecteerde personen en organisaties. ย Zo mis je echt niets. We hebben het dan over de Sales Navigator en de jaarlijkse investering is โ‚ฌ 960 per jaar. Of en wanneer zoโ€™n investering relevant is hangt af van je eigen strategie.


Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiรซle klanten van jou bij.ย