Skip to content

Podcast: De zin en onzin van LinkedIn

Ik praat graag over LinkedIn, gelukkig maar, zo ook in deze podcast. Een interview met mij door businesscoach Greta Krijgsman van Bgreatinbusiness.

Over waarom ik op LinkedIn wel deel over mijn zoon met downsyndroom. En hoe door ondernemers en organisaties te begeleiden op LinkedIn veel dingen voor mij samenkomen, vanuit mijn kennis en ervaring o.a. als marketing van een uitgeverij en als consultant.

En natuurlijk hoe LinkedIn veel mogelijkheden tot diepgang biedt als je het strategisch inzet, en waarom ik werk op basis van drie pijlers om LinkedIn doelmatig in te zetten.

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.