Skip to content

Een echte Italiaanse espresso betalen met bitcoins, of: slimme contentstrategie voor iedereen die iets vindt van bitcoins of Italië

Stel je vindt beroepsmatig iets van bitcoins. Bijvoorbeeld omdat je vermogensadviseur bent. Of je bent reisadviseur met Italië als extra specialiteit. Dan is het artikel dat gister in het Algemeen Dagblad verscheen een prachtig uitgangspunt voor een mooie update, of post, of artikel.

In Rovereto, een stad die prachtig ligt in het dal van de Adige in Noord-Italië, kan je namelijk betalen met bitcoins. Dat stond gister in het Algemeen Dagblad, zie ook>>>>.

Dus hoe mooi is het om een post te schrijven hierover, waarin je gelijk je eigen visie verpakt op bitcoins, of op Italië, of op fietsen in Italië (dat kan daar heel goed weet ik uit eigen ervaring, echt prachtig daar).

Hoe weet je nou wanneer ergens iets interessants staat: behalve door dagelijks de krant te lezen kan je bij Google een simpel abonnement afsluiten op “Google alerts”. Dat is een gratis service van Google om berichten over specifieke onderwerpen automatisch doorgestuurd te krijgen.

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.