Skip to content

Wil jij in 2017 werken op je eigen voorwaarden?

Maak van 2017 jouw doorbraak-jaar. Een jaar waarin je gaat werken op de manier zoals jij dat wil, voor de klanten die jij wil en zelf bepaalt of en hoe je met verzekeraars werkt. Ik wil je daar graag bij helpen.

Veel van mijn klanten vinden het lastig om tijd te maken om veranderingen aan te brengen in hun werk, en hun expertise in te zetten zoals zij dat het liefste willen. Maar het komt er niet van, want druk, kan ik dan wel mijn inkomsten vasthouden, komen er nog wel klanten naar mij toe als ik geen contract heb met verzekeraars?

Acceptatie of actie
Tussen kerst en oud&nieuw was ik op wintersport. Het was heerlijk zonnig en windstil maar er lag niet veel sneeuw. Op de weinige geopende en ijzige pistes waren veel andere vakantiegangers, en stenen. En ik heb toch de hele vakantie enorm genoten. Door de omstandigheden te accepteren, en door in die week ook andere dingen te doen dan gebruikelijk. Ik heb buiten de piste een tocht op skies gemaakt. Andere mensen zag ik wandelen of op sneeuwrackets lopen.

Aanpassen of eigen voorwaarden
Bij mijn klanten, bevlogen zorgprofessionals, zie ik datzelfde. Je kan op de volle piste blijven en er het beste van maken, door vooral te genieten van wat er wel is.

Of je gaat buiten de piste. Iets doen wat uniek voor jou is. Omdat je diëtist bent en sportief en daar een unieke combinatie van maakt. Als logopedist ouders begeleidt hoe zij in de dagelijkse omgang hun kinderen kunnen helpen met hun spraak. En dat kan je doen naast je ‘gewone’ activiteiten. Zoals ik dat 1 dagje deed in mijn skivakantie. Of je stapt helemaal over, een volgende skivakantie kom je helemaal niet meer op de skipistes.

Alleen of samen
Het klinkt zo gemakkelijk, maar uit eigen ervaring weet ik dat dat niet zo is. Het heeft heel wat jaren geduurd voor ik zelf de overstap heb gemaakt van interimmer in marketing en communicatie naar business coach. Van tevoren zag ik allerlei belemmeringen, zoals marketing en communicatie voor mijn eigen producten, krijg ik wel voldoende klanten, en ik wist niet waar te beginnen. Tot ik besefte dat ik hulp nodig had. Ik nam een businesscoach in de arm. Zij hielp me de stappen te zetten die nodig waren om mijzelf helder te profileren en een duidelijke keuze te maken wie ik wel of niet als klant wil hebben.

In februari start ik weer mijn programma van 5 maanden met een nieuwe groep zelfstandige zorgprofessionals die zorgeloos willen ondernemen. Die in 2017 zelf gaan bepalen hoe ze werken, voor wie en redeneren vanuit hun eigen toegevoegde waarde en expertise. Die, al of niet naast hun huidige werkzaamheden, het anders willen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Wil jij weten of dit voor jou passend is? Ik ga graag met je in gesprek.

Klaar om je business een boost te geven?

Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is stijgt al jaren rond de 20% per jaar, en daar zijn heel wat potentiële klanten van jou bij.